Carnaval 2019: Grote optocht Zevenbergschen Hoek

Op carnavalsmaandag stond natuurlijk de grote optocht van Snerkersdurp, ofwel Zevenbergschen Hoek, op de carnavalsplanning. Zoals altijd gastvrij ontvangen met Nar Stilis als welkomstcomité, liepen we de Olavstraat in. Fervent carnavalsvierders in het Snerkersdurp moesten daar ook even aan wennen, want vanwege de wegwerkzaamheden was de Hoofdstraat wéér afgesloten en moest voor de optocht de kern van het dorp even een korte tijd hermetisch afgesloten worden. Desalniettemin genoot het publiek van de creaties die hen voorbij paradeerden, waar wij natuurlijk ook weer foto's van hebben gemaakt.

Leuk weetje over de groepsfoto van C.V. Goedzat: wij kwamen de dames en heren van de cv gisteren al voor de derde keer tegen deze carnaval, dus de buitenkant van hun wagen hadden wij nou wel gezien. Geen probleem was het dan ook om even binnen in de wagen een foto te maken! Da's weer 'es wat anders! U bekijkt deze en alle andere foto's in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel