Basisschool De Cocon in Klundert organiseert reünie op 6 oktober 2018

Openbare basisschool De Cocon opende op maandag 21 augustus 1978 haar deuren, toen nog als basisschool De Clundert. Veertig jaar openbaar onderwijs vindt de directie van de school een mooie gelegenheid voor een reünie. Op 6 oktober aanstaande van 14.00 tot 17.00 uur opent De Cocon haar deuren voor oud-leerlingen, oud-leerkrachten en iedereen die in de afgelopen 40 jaar bij De Clundert of De Cocon betrokken is geweest. 

Zijn de klasgenoten van toen net zo oud geworden als jijzelf en hoe is het met die juf of meester vergaan nadat jij van school af bent gegaan? Werkt de conciërge er nog steeds, of was jij zelf die leuke conciërge en ben je benieuwd hoe De Cocon er tegenwoordig uitziet? Genoeg redenen om naar de reünie te gaan dus!

Huidig directeur Jan den Ridder roept tevens iedereen op om aandenken aan de school mee te nemen op 6 oktober. Denk aan fotoalbums, vaantjes, posters, jaarboeken, etc. Iedereen kan hierbij leuke herinneringen ophalen. 

Jan vraagt wel of iedereen die wil komen, zich eerst even aan wil melden zodat van tevoren bekend is hoeveel mensen naar De Cocon zullen komen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website http://obsdecocon.simpsite.nl/