Atletiekvereniging Groene Ster geeft beginnerscursus hardlopen

Hardlopen is een effectieve manier om je lichaam fit te krijgen, mits op een goede manier uitgevoerd. Wat is een verantwoorde manier om hard te lopen en belangrijker, hoe hou je het vol? Deze en nog meer vragen worden beantwoord in de beginnerscursus hardlopen van AV Groene Ster in Zevenbergen.

Dit voorjaar start Groene Ster de cursus voor beginnende, recreatieve hardlopers en lopers die bijvoorbeeld door een blessure, zwangerschap of andere omstandigheden een tijd niet meer getraind hebben en de draad weer willen oppakken. De cursus, die onder begeleiding van een ervaren hardlooptrainer wordt gegeven, is geschikt voor mannen en vrouwen van 18 tot en met 80 jaar en heeft als doel om na drie maanden probleemloos 5 kilometer te kunnen hardlopen. 

De gehele cursus wordt door Groene Ster aangeboden voor 40 euro en na de drie maanden kun je zelf beslissen of je voor jezelf blijft lopen of lid wordt van de lopersgroep van AV Groene Ster.

Heb je interesse? Dan nodigt Groene Ster je van harte uit op de informatieavond op maandag 11 maart 2019 van 20.30 uur tot ca. 21.30 uur, in de kantine van Atletiekvereniging Groene Ster, De Knip 1 in Zevenbergen. Op deze avond wordt niet alleen uitleg gegeven over de cursus maar ook over loopschoenen en kleding.

Duurt die infoavond je te lang en heb je nu al een prangende vraag? Die kun je stellen via loperscomm@avgroenester.nl