Adriaan en Annie de Regt uit Klundert vieren 60 jarige bruiloft

Vandaag vieren Adriaan en Annie de Regt uit Klundert hun 60 jarige bruiloft. Dat gebeurde niet thuis zoals oorspronkelijk de bedoeling was, maar op een camping in Willemstad alwaar burgemeester Jac Klijs namens de gemeente zijn felicitaties overbracht. "Als ik ons huwelijk over mocht doen, zou ik het precies weer zo doen", vertelt Adriaan. "Ik houd d'r gewoon van hè".

Beiden zijn ze geboren en getogen in Klundert en beiden willen er nooit meer weg. Adriaan en Annie leerden elkaar kennen op de lagere school en kwamen elkaar ook regelmatig tegen in de kerk. De vonk sloeg over en op 27 maart 1958 zijn ze getrouwd. "We hebben een goed huwelijk gehad en nog steeds. We hebben in buitengewone gezondheid die 60 jaar beleefd, maar natuurlijk ook wel droevige tijden meegemaakt. Maar ik ben zelfs nog nooit verkouden geweest!", vertelt Adriaan ons. Annie, nu 84 jaar, mocht Adriaan, nu 88 jaar, twee zoons schenken, Martin en Kees, die samen het echtpaar zes kleinkinderen schonk. "Vijf jongens en ene meid", roept Annie. 

De camping in Willemstad hebben ze uitgekozen voor het vieren van hun bijzondere jubileum, omdat de broer van Annie daar wel eens een feestje had gegeven. "Zo zit je heerlijk bij elkaar, we hebben de ruimte in deze mooie zaal en we krijgen zometeen nog een diner ook". 

De redactie van KijkopMoerdijk.nl feliciteert Annie en Adriaan van harte met hun 60 jarige bruiloft en wenst hen nog een geweldige avond toe vol liefde en plezier.