Zelfverzekerd over je lichaam de zomer in dankzij Bodycurves

Wie wil het niet; zelfverzekerd over je lichaam de zomer in. Of je nu je hele levensstijl aan wilt passen of een paar kilootjes kwijt wil; Colinda Ewijk van Slankstudio Bodycurves in Klundert kan je helpen. Wees dit jaar sterker dan je excuses en maak, samen met Colinda, die verandering en ga stralend de zomer door.

Tijdens deze afslankchallenge start je met het PowerSlim-programma. Colinda begeleidt je bij het behalen van jouw persoonlijke, van tevoren vastgestelde doel. Je ontvangt gedurende vier weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Iedere week bespreken jullie samen de resultaten, om te kijken hoe je ervoor staat. Colinda is een betrokken coach, zij laat je niet los gedurende het traject en als je ergens mee zit of je twijfelt, is zij slechts een belletje of een berichtje weg.

Het grote voordeel van PowerSlim is dat je niet minder gaat eten, maar anders leert eten. Er zijn zes eetmomenten per dag, waardoor je geen honger hebt en het dus veel gemakkelijker vol te houden is. Je hebt bij de eetmomenten keuze uit een ruim assortiment aan koolhydraatarme en eiwitrijke producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. De producten zijn smakelijk en je combineert deze met veel groente en vlees of vis. Het PowerSlim-programma is hierdoor heel eenvoudig in te passen in je dagelijkse leven. Vind je iets minder lekker? Geen probleem, Colinda zoekt samen met jou een smakelijk alternatief.

Het zal niet vanzelf gaan; je maakt een bewuste keuze om aan jezelf en je gezondheid te werken. Die keuze is belangrijk, of je nu veel of weinig kilo’s af wilt vallen. Dankzij PowerSlim word je in je keuze ondersteund en kun je er vertrouwen in hebben dat je jouw streefgewicht, in drie fasen, kunt behalen. Colinda leert je tevens hoe je dit gewicht ook kunt vasthouden, zodat je dit jaar zelfverzekerd de zomer in kan, maar ook volgend jaar en de jaren daarna zult stralen in je badkleding!

Ga jij de challenge aan? Neem dan contact op met Colinda via 0168-405985 of info@bodycurves.nl en maak een gratis kennismakingsgesprek en advies. Heb je nog vragen en wil je meer informatie om je te oriënteren? Ook dan kun je Colinda vrijblijvend benaderen. Zij beantwoordt met plezier al je vragen.

Beelden bij dit artikel