Wordt 2019 uw jaar, fit, sterk en vol energie? Maak nú kans op onze volgende maandprijs!

De volgende maandprijs is een prijs waarmee u 2019 uw jaar zult maken, fit, sterk en vol energie!

We geven de eerste zaterdag van februari namelijk twee maanden onbeperkt sporten in een warmtecabine t.w.v. € 78,50 weg, bij Slankstudio Bodycurves in Klundert!

Hoe gaat het met uw goede voornemen om af te vallen of meer te gaan bewegen? Lukt het, of bent u nog niet precies begonnen? Bij Slankstudio Bodycurves in Klundert sport u in een cabine die verwarmd wordt tot +/- 40 °c, terwijl uw hoofd lekker koel blijft omdat deze buiten de cabine blijft. Sporten in een warmtecabine doet u liggend, waardoor rug en gewrichten ontlast worden. De warmte voorkomt daarnaast absolute spierpijn en geeft een ontspannend gevoel. Bodycurves heeft meerdere bewegingsprogramma's die zorgvuldig en doelgericht zijn samengesteld. Bij sommige oefeningen wordt er tevens gebruik gemaakt van meer weerstand op armen en benen, wat een nóg beter resultaat oplevert. Dit alles gebeurt opbouwend; hoe langer u bezig bent, hoe sterker uw lichaam wordt.

Werkt u al aan een fitter lijf en betere conditie bij Bodycurves of heeft u op dit moment nog een abonnement bij een andere sportschool? Geen probleem, in overleg kunt u de twee maanden onbeperkt sporten ook op een later moment in laten gaan.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopMoerdijk op Facebook (www.facebook.nl/kijkopmoerdijk.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 2 februari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.

Beelden bij dit artikel