Slankstudio Bodycurves Klundert niet open om te sporten, wél bereikbaar om af te vallen

Zondag 15 maart jl. om 18.00 uur moest ook Slankstudio Bodycurves in Klundert haar deuren sluiten voor de trouwe sporters die gebruik maken van de warmtecabines om hun doel te bereiken. De kleinschalige en persoonlijke sportschool aan ’t Hooft is echter wél bereikbaar om af te vallen. Want bewegings- en voedingsdeskundige Colinda, het gezicht achter Bodycurves, is tevens PowerSlim-coach.

PowerSlim is geen dieet, maar een lifestyle waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten. En zeker in deze tijden van thuisisolatie ligt het snaaien van koekjes en snoepjes al snel op de loer. In combinatie met niet kunnen sporten, vliegen de kilo’s er gemakkelijk aan. En met de zomer in zicht wil je dat natuurlijk al helemaal niet, want of je nu in het buitenland, in het binnenland of in je eigen tuin aan het zwembad ligt, jezelf lekker voelen in je eigen vel is een belangrijk kenmerk van gelukkig zijn. Overigens betekent dat niet dat je in maatje 34 rond moet paraderen, dat is ook niet waar Colinda voor staat. Zij wil namelijk samen met jou op zoek gaan naar jouw balans tussen lekker en gezond leven.

Waarschijnlijk denk je nu dat je ook een beetje op de kleintjes wilt of misschien wel moet letten. Het voordeel van PowerSlim is, naast dat het werkt, ook nog eens betaalbaar is. Per maaltijd/eetmoment kost PowerSlim ongeveer € 2,60. Afhankelijk van je doelen, gebruik je 5 tot 7 producten per dag. Natuurlijk zijn er ook diverse pakketten te verkrijgen, zoals het starterspakket. Dit pakket kost slechts € 159,00, bevat variatiemaaltijden voor 8 tot 10 dagen, je krijgt een shaker, vitamines en mineralen genoeg voor één maand en je ontvangt het PowerSlim kookboek vol met recepten en weekmenu’s. Bij elk PowerSlim-pakket is coaching tevens inbegrepen en bestaat uit een gratis intake bij en met Colinda, een uitgebreide lichaamsanalyse en wekelijkse consulten waarin je voortgang wordt besproken. Je wordt dus aan de hand genomen en niet meer los gelaten tot je je doel hebt bereikt. En daar voorbij. Want als je je doel hebt bereikt, kun je nog een jaar op consult blijven komen om onder begeleiding een terugval te voorkomen. Eindelijk blijvend afvallen dus.

Vanwege het coronavirus, gaan de consulten tijdelijk wel even anders. Consulten kunnen telefonisch of via Skype/Facetime. De PowerSlim-maaltijden afhalen kan op afspraak bij de slankstudio, bel daarvoor eerst even naar 0612972049. Liever contact per e-mail? Stuur dan een mailtje naar info@bodycurves.nl.

Beelden bij dit artikel