Slankstudio Bodycurves Klundert breidt uit met voedingsprogramma PowerSlim

Slankstudio Bodycurves in Klundert is de plek om onder begeleiding aan je lichaam en conditie te werken door in een warmtecabine oefeningen te doen. Door de warmte wordt je strakker, verlies je centimeters en gewicht. Maar met sporten alleen bereik je vaak niet helemaal de zo gewenste resultaten. Een combinatie van beweging en voeding is dé succesformule. Daarom heeft Bodycurves haar afslankaanbod uitgebreid met het voedingsprogramma PowerSlim.

PowerSlim is een succesvol afslankprogramma gemaakt door ervaren diëtistes. Je valt af onder deskundige en persoonlijke begeleiding. Colinda, het gezicht achter Bodycurves én PowerSlim-coach, adviseert je over voeding en beweging, motiveert je tot je jouw doel bereikt hebt en blijft daarna nog minstens een jaar voor je beschikbaar. Wanneer je je streefgewicht eenmaal hebt bereikt werken jullie samen toe naar een voor jou passend voedingspatroon, zodat je ook op gewicht blijft. En wanneer je stabiel bent, kom je nog één jaar, 4-wekelijks langs, om een vinger aan de pols te houden en bij te stellen waar nodig.

Je krijgt deskundig advies, eet lekkere producten en maakt je een gezond voedingspatroon eigen. Het PowerSlim-programma is wetenschappelijk onderbouwd en gemakkelijk vol te houden; omdat je per dag zes eetmomenten hebt, heb je niet het idee dat je aan het lijnen bent. PowerSlim betekent dus niet minder eten, maar anders eten. De gevarieerde maaltijden en tussendoortjes (hartig en zoet, vast en vloeibaar) bevatten zeer weinig koolhydraten maar volop eiwitten. Door deze samenstelling ga je vet verbranden en blijft je spiermassa behouden. Je verliest dus niet alleen kilo’s, maar krijgt ook een prachtige lichaamscontour.

Met Power Slim vallen vrouwen vallen gemiddeld 1 kilo per week af en mannen 1,5 kilo per week. Dit kan verschillen per persoon. Tijdens het programma worden vetreserves verbrand en dit leidt tot een snelle afname van het lichaamsgewicht (pure vetmassa) en de lichaamsomvang terwijl de spiermassa blijft behouden. De PowerSlim-producten bestaan uit enkel kwalitatief hoogwaardige eiwitten, welke belangrijk zijn voor de opbouw van spiermassa.

Hoe werkt PowerSlim?
PowerSlim bestaat uit drie fases, waarin je elke dag zes of zeven eetmomenten hebt. De eerste fase is de zogenaamde strikte fase, maar laat je niet afschrikken door het woordje strikt. De meeste mensen ervaren deze fase juist als heel gemakkelijk. Je hebt namelijk iedere dag elke 2,5 uur een eetmoment en je weet precies wat je wel en wat je niet kan eten. Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt in deze eerste fase is het tijd voor fase twee. Fase twee is de overgangsfase, in deze fase raak je de laatste kilo’s kwijt en ga je samen met Colinda bepalen hoe een normaal en gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Dit gebeurt door de PowerSlim-producten langzaamaan af te bouwen en te vervangen door de gewone voedingsproducten zoals brood, graanproducten, zuivel en fruit.

Dan komt de derde fase, wat eigenlijk geen fase meer is, want als het goed is heb jij hier inmiddels jouw streefgewicht bereikt. Dus deze fase wordt voor het gemak de stabiliteitsfase genoemd. De fase (vanaf nu) om ook op jouw streefgewicht te blijven. Je krijgt duidelijke adviezen mee van jouw voedingscoach waarmee je op een gezonde, verantwoorde en gevarieerde manier op jouw streefgewicht kunt blijven. Om ervoor te zorgen dat je ook slank in je vel blijft zitten, kun je sowieso nog een heel jaar rekenen op advies en begeleiding (meten en wegen) van jouw voedingscoach.

Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Wat je wilt? Neem dan gerust eens contact met Colinda op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is het iets voor jou dan zal ze je helpen om jouw ideale gewicht te bereiken. De contactgegevens van Colinda lees je direct op de profielpagina van Bodycurves