LAK Loerendonck opent carnavalsseizoen 2019/2020 meej mekaore

De nieuwe jeugdraad van Loerendonck, ofwel Klundert, die gisterenavond beëdigd werd, heeft het motto 2020, 'We plakke meej mekaore', letterlijk ingewijd. Na de benoeming en presentatie van de maar liefst 19 leden, plakten zij namelijk meej en aan mekaore in een lange polonaise!

Buurman Tijn en buurman Pepijn waren degene die de jeugdraad aan het publiek mochten voorstellen. Niet zomaar een paar leden, maar zelfs 10 raadsleden, twee boerinnen, twee pliessies, twee narren, één prinses, één adjudant en natuurlijk de jeugdprins. In die volgorde, zijn het dit jaar Gwen, Guusje, Sonne, Stef, Celeste, Dana, Lorena, Nikki, Mike, Daan, Ilvy, Faylin, Jeslin, Jarno, Rinke, Seryda, Lotte, Stijn en Reinier die de jeugdraad van Loerendonck vormen, waarbij Prins Reinier dun 1e de carnavaleske scepter zwaait over het jeugdcarnaval in Loerendonck.

Tijdens het 11e van de 11e bal werd naast de jeugdraad, ook de grote raad gepresenteerd. Onder leiding van Prins Corne dun 1e en zijn trouw gevolg van raadsleden Corne, Kevin, Walfred, Michael, Gian Michel, Addie, Heleen, Matthijs, Ben en Peter, boerin Mirjam, pliessie Jeannette, nar Amber, hofdame Manon en adjudant Corne is het carnavalsseizoen 2019/2020 meej mekaore voor geopend verklaard. FeestDJ Remco wist de hele avond de voetjes van de vloer te krijgen en feestact De Dorini's gaf een spetterend optreden, met onder andere de krakers 'De Nonnen uit het Zuiden' en 'Solonaise'.

De redactie van KijkopMoerdijk was, onder andere op uitnodiging van Colinda van Slankstudio Bodycurves ("Je komt toch wel hè?! Dat is leuk, een verslag over Loerendonck op KijkopMoerdijk!") het begin van de avond aanwezig bij de installatie van de jeugdraad, maakten foto's én een video. Alle foto's hebben we voor u verzameld in een fotoalbum, dat u bekijkt via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/albums/11e-van-de-11e-bal-loerendonck-2019.html. Wij danken voorzitter Walter voor het toesturen van alle namen van de jeugdraad en de grote raad en voor het doorsturen van een aantal foto's van Prins Corne en Prins Reinier samen.  

Het filmpje van de lange achter mekaore geplakte polonaise van de jeugdraad, bekijkt u direct hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=hvVCKzJx9fo

Beelden bij dit artikel