KijkopMoerdijk licht uit: Slankstudio Bodycurves in Klundert

Hoe gaat het met uw goede voornemen om af te vallen of meer te gaan bewegen? Lukt het, of bent u nog niet precies begonnen? Ons volgende uitgelichte artikel geeft u wellicht een duwtje in de goede richting. Bij Slankstudio Bodycurves in Klundert sport u in een cabine die verwarmd wordt tot +/- 40 °c, terwijl uw hoofd lekker koel blijft omdat deze buiten de cabine blijft.

Sporten in een warmtecabine doet men liggend, waardoor rug en gewrichten ontlast worden. De warmte voorkomt daarnaast absolute spierpijn en geeft een ontspannend gevoel. Bodycurves heeft meerdere bewegingsprogramma's die zorgvuldig en doelgericht zijn samengesteld. Bij sommige oefeningen wordt er tevens gebruik gemaakt van meer weerstand op armen en benen, wat een nóg beter resultaat oplevert. Dit alles gebeurt opbouwend; hoe langer u bezig bent, hoe sterker uw lichaam wordt. 

Onder persoonlijke begeleiding is het mogelijk om bij Bodycurves aan uw eigen doelen te werken. Wilt u gewicht en centimeters verliezen? Of wilt u fitter worden? Aangenaam bijkomend voordeel is dat dankzij de oefeningen in de warmtecabine, ook cellulitis aanzienlijk vermindert. Het is mogelijk om bij de eerste keer dat u gaat sporten uw gewicht en omvang te laten opmeten. Na acht keer zal er weer gemeten worden, waarna u het resultaat met eigen ogen kunt bekijken. 

We kunnen u alvast een primeurtje 'onder embargo' geven: wist u dat de maandprijs van januari 2019 ook verzorgd zal worden door Bodycurves? Op 19 januari zetten we een leuke winactie online, waarbij we gegarandeerd een winnaar blij gaan maken! Waarmee? Dat houden we nog even geheim en ziet u op zaterdag 19 januari. 

Wilt u nu al meer informatie over Slankstudio Bodycurves, zoals contactgegevens, actuele aanbiedingen en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/aanbod/slankstudio-bodycurves.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel