Herinnering: Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopMoerdijk opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt deze geweldige prijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een Cryo21 afslankbehandeling t.w.v. maar liefst € 100,00 weg, bij Afslankstudio Bodycurves in Klundert!

De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie. Deze behandelingen, op basis van koudetherapie, veroorzaken een thermische schok in de vetcellen waardoor deze cellen definitief afsterven. Zo krijg je fantastische resultaten, niet enkel op het gebied van afslanken maar ook op het gebied van huidversteviging. Deze therapie is volledig pijnloos, snel en betaalbaar. Daarnaast wordt cellulitis verminderd, de vormen van het lichaam verbeterd, de bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen gedraineerd. Dit alles heeft één resultaat: het lichaam slankt af.

Een behandeling duurt 20 tot 30 minuten en bij sommige lichaamszones is het resultaat al direct zichtbaar. Door de soepele beweegbare kop zijn er heel wat zones die behandeld kunnen worden. Denk aan gezicht, hals, decolleté, de (dubbele) kin, armen, borsten, buik, zwembandjes oftewel lovehandles, billen, kuiten.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopmoerdijk.nl/posts/1165765116946064 ). Op 2 november aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook. En als u toch bezig bent. Kijk dan meteen eens op de vernieuwde website van Bodycurves via: www.bodycurves.nl.

Heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.