Het Lions Zwemfestijn Moerdijk

Datum 14/03/2020 - 14/03/2020
Tijden Vanaf 13.30 uur
Locatie Molenvliet 7, Klundert
Toegangsprijs Sponsoractie
Kaartverkoop Sponsoractie
Organisator Lionsclub Zevenbergen
Website www.zwemfestijn.com/moerdijk/inschrijven_teamcaptain.php

Wat is het, en hoe werkt het?
Het zwemfestijn is een recreatieve zwemestafette voor jong en oud, waar zoveel mogelijk teams, zoveel mogelijk van te voren gesponsorde baantjes (25 meter) proberen te zwemmen. In 2020 zwemmen we voor de Voedselbank.

Het team
Het leuke is dat iedereen kan meedoen. Maak een team met je kinderen, de voetbalclub, je pokervrienden, de wekelijkse kookclub of je studentenvereniging. Een team bestaat uit 4 tot 8 zwemmers en één teamcaptain. Je hoeft geen ervaren zwemmer te zijn; schoolslag volstaat! Gewoon zwemmen als een beest en zo vaak mogelijk de rand aantikken.

De teamcaptain
De teamcaptain is het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor zijn of haar team. De belangrijkste taak van de teamcaptain: aanmelden via onze website en daarna vooral heel erg enthousiast zwemmers ronselen! Maak dat clubje leuke mensen en probeer samen zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen.

De sponsoring
Sponsoring kan op 3 manieren. Bedrijfssponsoren kunnen het hele zwemfestijn of een specifiek team sponsoren. Dit kan voor een vast bedrag, maar ook voor een variabel bedrag per baantje. Daarnaast zoekt elke zwemmer nog prive sponsoren die het team van de zwemmer gaan sponsoren. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Meer weten? neem dan contact met ons op.