Angela Temming – de Lint uit Zevenbergen wint maandprijs februari 2019

Vanmorgen kwam Angela Temming – de Lint uit Zevenbergen naar voren als de winnares van onze maandprijs van februari. Zij wint twee maanden gratis onbeperkt sporten bij Slankstudio Bodycurves in Klundert. Angela kwam zojuist haar prijs in ontvangst nemen uit handen van Colinda, eigenaresse van de studio waarin gesport wordt in warmtecabines. 

Bij de maandprijsacties van KijkopMoerdijk weten wij nooit van tevoren wie de winnaar wordt; de trekking gebeurt middels een onafhankelijk en automatisch lotingsprogramma. Wel moeten wij toegeven dat het leuk is als de winnares mega enthousiast is met de prijs, iets wat in het geval van Angela zeker zo is. "Ik ben een fulltime werkende moeder van 2, ben getrouwd, heb een huishouden… Ik ben blij als ik 's avonds op de bank kan ploffen. Ik heb geen kracht om nog 2 uur in de sportschool te staan en eerlijk, ook geen zin in", vertelt ze ons. "Toen ik deze actie voorbij zag komen dacht ik 'Ja! Ik probeer het gewoon eens' en ik had het helemaal niet verwacht! Je denkt altijd dat zoiets jou niet gebeurt, maar zo zie je maar, het gebeurt écht."

Angela stelde al allerlei vragen aan Colinda over het sporten. 'Hoe moet dat dan?', 'Welke kleding moet ik dan dragen?', 'Moet ik zelf een handdoek meenemen?'. Vragen die Colinda maar wat vraag wilde beantwoorden. Na een gesprek van een minuut of 10 keek Angela ons stralend aan: "Ik was al enthousiast, maar ik ben nu nog enthousiaster door met jullie te praten!"

KijkopMoerdijk feliciteert Angela van harte met haar prijs, het is je van harte gegund. Voor een ieder die niet gewonnen heeft: houd de facebookpagina van KijkopMoerdijk de komende tijd in de gaten. We organiseren regelmatig leuke maandprijswinacties!