Tuin- en Vijvercentrum ‘t Vingeling

Dit unieke tuincentrum even buiten Klundert, heeft alle ingrediënten om elk seizoen sfeer in je huis te toveren. Planten, bloemen, lifestyle artikelen en bijzondere, verantwoorde producten voor in de keuken. Je vindt het bij ’t Vingeling!

Naast de gezellige en sfeervolle winkel vind je ook in het buitengedeelte volop bloemen, planten en toebehoren. Altijd passend bij het seizoen. Hetzelfde geldt voor de collectie in de winkel. Eigenaresse Aty Vermeulen zoekt en vindt steeds nieuwe trendy accessoires die jouw huis gezellig maken, maar ook super leuk zijn om cadeau te geven.

Cadeautjes

Cadeaus samenstellen doet Aty maar al te graag, waarbij ze de verschillende ingrediënten uit haar winkel combineert: kamer- en tuinplanten, accessoires en verantwoorde voedingsmiddelen. “Ook bij kerststukken houd ik ervan elementen erin te verwerken, die mensen later kunnen bewaren of  lekker op kunnen eten. Dan geef je net iets meer.”

Met de seizoenen mee

De collectie wisselt bijna continu en verandert met de seizoenen mee. In het late najaar staat het buiten vol met kerstbomen in alle soorten en maten. Daarna maken die weer plaats voor plantjes, die tegen een stootje kunnen (zoals violen) en allerhande bollen. Breekt het voorjaar aan, dan is er weer volop perkgoed te krijgen. Een- en tweejarige planten, maar ook vaste planten.  

Japanse koi karpers

’t Vingeling is hèt adres voor vijvervissen en toebehoren. Het bedrijf is gespecialiseerd in Japanse koi, waarmee al heel wat prijzen gewonnen zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten; van visje tot kanjer van zo’n 70 centimeter. De prijsklassen verschillen. In de winterperiode is het wat rustiger op dit gebied, omdat de Japanse koi dan niet vervoerd mogen worden. ’t Vingeling heeft ook andere vissoorten, zoals grondels, windes, goudvissen, sarasa’s, shubikin, steuren, leeuwekoppen en sluierstaarten. Je kunt er ook terecht met je zieke vis en voor de optimalisatie van de waterkwaliteit in de je vijver.

Biologische groentetas

’t Vingeling is ook het adres voor je biologische groentetas. Hij is er voor één of twee personen. Ben je met meer thuis, dan kun je kiezen voor een kratje vol verse groenten. Biologisch, zo van het land!

Contact & openingstijden

Noordschans 9 4791 RD Klundert

info@vingeling.nl

0168-405164

www.vingeling.nl

maandag13.00-17.30 uur
dinsdag13.00-17.30 uur
woensdag13.00-17.30 uur
donderdag10.00-17.30 uur
vrijdag10.00-17.30 uur
zaterdag10.00-17.00 uur
zondagGesloten