Wij verhuren en beheren bedrijfshuisvesting, kantoren, loodsen, startersruimtes, winkels en appartementen.

Den Hollander Verhuur B.V.

Wij verhuren en beheren permanente bedrijfshuisvesting, kantoren, loodsen, startersruimtes, winkels en appartementen. Wij beschikken over verhard buitenterrein, geschikt voor bijvoorbeeld stalling of opslag. Bent u opzoek naar ruimte, neem dan gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Wij zijn het adres voor de verhuur van:

  • Loodsen
  • Opslag- en kantoorruimtes
  • Werkruimte voor ondernemers
  • Buitenterrein voor stalling opslag of andere doeleinden
  • Winkelpanden in het centrum van Klundert

Cabins

Ook zorgt Den Hollander Verhuur B.V. voor het verwijderen, de opslag en doorverkoop van cabins. Heeft u een bijzondere cabin, staat deze op een moeilijk bereikbare plaats en loopt de vergunning binnenkort af, neem contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in moeilijk verplaatsbare cabins, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook voor starters

Startende bedrijven zijn bij Den Hollander Verhuur B.V. ook aan het juiste adres. Wij bieden flexibele ruimtes tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wilt u beginnen met een kleinere ruimte, maar wel de mogelijkheid hebben om te groeien? Het kan bij Den Hollander Verhuur B.V.

Wij zijn goed bereikbaar

U vindt ons in Brabant, centraal in de driehoek Rotterdam-Breda-Roosendaal, nabij de uitvalswegen A17, A16 en A59. Wij zijn gevestigd in Klundert, dichtbij industrieterrein Moerdijk.

Contact & openingstijden

maandag8.30 uur – 17.00 uur
dinsdag8.30 uur – 17.00 uur
woensdag8.30 uur – 17.00 uur
donderdag8.30 uur – 17.00 uur
vrijdag8.30 uur – 17.00 uur
zaterdagGesloten
zondagGesloten